Hlavní obsah

Tenisový turnaj žen v Praze se bude hrát příští rok na antuce krátce před OH

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tenisový turnaj ženské WTA Tour v Praze se bude příští rok hrát bezprostředně před olympijskými hrami v Paříži a po třech ročnících se z tvrdého povrchu vrátí na antuku. Podle kalendáře zveřejněného na webu elitního okruhu bude mít Prague Open termín od neděle 21. do pátku 26. července. V sobotu 27. července začne na kurtech areálu Roland Garros olympijský turnaj.

Foto: Český tenisový svaz / Pavel Lebeda (sport-pics.cz). 

Linda Nosková během přípravy v Turecku na duel s Ukrajinou

Článek

Turnaj kategorie WTA 250 Livesport Prague Open se letos uskutečnil první srpnový týden a vyhrála ho Japonka Nao Hibinová, jež ve finále porazila Lindu Noskovou.

Byl to třetí ročník, kdy se v areálu pražské Sparty ve Stromovce hrálo na tvrdém povrchu.

Linda Nosková na svoji premiérovou trofej na okruhu WTA v Praze nedosáhla. Ve finále podlehla Japonce HibinovéVideo: Sport.cz

Pro příští rok se vrací jako hrací povrch antuka, na níž budou následně v Paříži bojovat tenisté o olympijské medaile. Ve stejném termínu jako v Praze se bude konat ženský turnaj v Hamburku.

Reklama

  Auger-Aliassime - Lehečka dnes 20 : 00
20240503T20 : 00:00+0200
Auger-Aliassime vs. Lehečka
Auger-Aliassime vs. Lehečka
Auger-Aliassime
Lehečka
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.