Hlavní obsah

Tenisový Will Smith? Poražený hráč vlepil soupeři facku, pak se strhla mela

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Incident, který se odehrál mezi hercem Willem Smithem a komikem Chrisem Rockem na slavnostním předávání filmových cen Oscar, obletěl celý svět. „Fackovací scénkou“ se zřejmě inspiroval mladý francouzský tenista Michael Kouame, který po prohraném zápase s Raphaelem Nii Ankrahem na juniorském turnaji ITF v Ghaně, vlepil svému soupeři při podání ruky u sítě facku. Sám pak schytal ránu pěstí.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Na juniorském tenisovém turnaji v Ghaně padaly fackyVideo: sntv

 
Článek

Scény, které rozhodně na kurt nepatří, se odehrály po zápase prvního kola juniorského turnaje ITF v Akkře mezi patnáctiletým Francouzem Kouamou a domácím Nii Ankrahem. Francouzský mladík byl nasazenou jedničkou, takže jeho prohra 2:6, 7:6 a 6:7 byla pro mnohé překvapením. On sám ji nemohl překousnout.

Během klasického pozápasového podání rukou u sítě vlepil svému soupeři facku. Ghaňan, který je v žebříčku zhruba o tisíc míst hůře postavený, byl v šoku, stejně jako všichni přítomní. A to ještě nikdo netušil, jaká se strhne mela.

Cestou k lavičce mezi hráči ještě probíhaly dohady a ke kurtu se seběhli další lidé. Jeden z nich dal Kouamovi pěstí, tak hráč pro jistotu vzal nohy na ramena a utekl. Z turnaje byl Francouz vzápětí vyloučen.

Šestnáctiletý Ankrah, který v aktuálním juniorském žebříčku ITF figuruje až na 1 708. místě, se ve druhém kole utká s krajanem Ishmaelem Nii Nortey Dowuonou. Kouame, který v letošní sezoně doposud vyhrál 9 zápasů ze 14 je momentálně 606.

Reklama

Související témata: