Hlavní obsah

Tenista Berdych si před turnajem v Dubaji zaplaval s delfíny

DUBAJ

Český tenista Tomáš Berdych si před turnajem v Dubaji zaplaval s delfíny. Pátý nasazený hráč nemohl v neděli kvůli písečné bouři trénovat s raketou na kurtu, tak vyrazil s přítelkyní Ester Sátorovou do delfinária.

Foto: Sport.cz

Tomáš Berdych v delfináriu.

Článek

"Kvůli písečné bouři žádný trénink," napsal Berdych na svém Facebooku pod fotografii, na které je na dvorci vidět drobný písek. Berdych obhajuje v Dubaji účast v semifinále a v prvním kole ho čeká Němec Benjamin Becker, semifinalista z Memphisu.

Rozptýlení našel Berdych v delfináriu. Delfíny se nechal tahat, s jedním si "zatancoval" a spolu s Ester se s jiným delfínem společně vyfotili.

Šestadvacetiletý Berdych, letošní vítěz turnaje v Montpellieru, semifinalista z Rotterdamu a čtvrtfinalista Australian Open, si s delfíny "zadováděl" před začátkem turnaje podruhé v kariéře. Stejný zážitek prožil již před rokem v americkém Miami.

Nejvýše nasazeným hráčem je v Dubaji světová jednička Srb Novak Djokovič, nechybí Brit Andy Murray či Švýcar Roger Federer. Z českých zástupců je v hlavní soutěži ještě Lukáš Rosol, který bude hrát 1. kolo s Francouzem Adrianem Mannarinem.

Reklama

Související témata: