Hlavní obsah

To porsche je cena pro mě, že, těšil se čtvrtý hráč světa. Měl ale smůlu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Po životní loňské sezoně zůstával aktuálně čtvrtý tenista světa Casper Ruud v té stávající za očekáváním. Nový vítr do plachet ale chytil o víkendu na menším turnaji ze série ATP 250 v portugalském Estorilu, kde to dotáhl k už celkově desátému titulu v kariéře. Po triumfu byl ve velmi dobré náladě a podařilo se mu rozesmát i vyprodaný stadion.

Foto: Profimedia.cz

Nor Casper Ruud se raduje z titulu v Estorilu.

Článek

Ve finále antukového podniku porazil svého deblového parťáka, Srba Miomira Kecmanoviče, 6:2, 7:6. „Tenhle turnaj byl neuvěřitelný. Pokaždé, když jsem nastoupil, byl plný stadion,“ těšilo ho.

„Vyhrát trofej je pro mě hodně speciální. Už je to pár měsíců, co se mi to podařilo,“ pokračoval 24letý Nor, který do turnaje vstupoval s nevalnou sezonní bilancí 5:6.

V Estorilu při vítězné řeči po klasické děkovačce všem od pořadatelů až po sběrače míčů ocenil i kvalitu poblíž vystaveného automobilu značky Porsche.

„Porsche jsou krásná auta. Slyšel jsem něco o tom, že vítěz turnaje to auto dostane. Nevím, jestli je to pravda, nebo ne? Říkalo se to už na začátku týdne a pro mě bylo velkou motivací ten turnaj vyhrát,“ smál se Ruud, který evidentně věděl, že si tohle luxusní auto domů neodveze. Narozdíl třeba od vítězek turnaje WTA ve Stuttgartu.

Svým vtípkem rozesmál i většinu fanoušků na stadionu.

Každopádně jenom na prize money už mladý Nor stihl vydělat přes 13,5 milionu dolarů, tedy v přepočtu cca 300 milionů Kč, takže o kvalitní auto do své garáže se rozhodně obávat nemusí.

To nejlepší by v tomto roce pro něj mělo teprve přijít, rozjetá antuková část sezony, která je jeho nejoblíbenější, na své vrcholy teprve čeká.

Reklama

Související témata: