Hlavní obsah

VIDEO: Nadal a Federer spolu natáčeli. A mohli se potrhat smíchy

CURYCH

Když stojí proti sobě na tenisových dvorcích, jsou Roger Federer i Rafael Nadal vždy maximálně soustředění. Ale jinak jsou to evidentně veselí chlapíci. Dokonce natolik, že přes salvy smíchu pomalu ani nemohli natočit pozvánku na svůj prosincový charitativní zápas.

Článek

Dva velcí rivalové zkříží tenisové rakety těsně před vánočními svátky, 21. prosince se utkají na Hallenstadionu ve švýcarském Curychu. Utkání nese název „Match for Africa“, je tudíž celkem zřejmé, kam poputuje výtěžek z celé akce. Vše se odehraje pod hlavičkou nadace Rogera Federera.

Rivalita mezi oběma tenisovými hvězdami patří k největším v historii tenisu. Jsou soupeři, ale vždy se o sobě vyjadřují s velkým respektem. A vzájemné sympatie a respekt jsou znát i ze společného natáčení reklamního spotu na charitativní utkání. Mají vyslovit pár jednoduchých vět, místo toho se ale kompletně odbourají a nejsou ze sebe dlouho schopni vypravit jediné kloudné slovo.

Filmaři naštěstí úsměvnou předehru k samotné pozvánce nevystřihli a díky tomu se video šíří internetem jako tsunami. Lepší propagaci celého zápasu si jeho organizátoři i samotní tenisté nemohli přát...

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články