Hlavní obsah

Biatlonista Krčmář získal tu nejcennější medaili. Stal se otcem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Biatlonová sezona 2021/22 skončila již před nějakou dobou a závodníci si užívají zaslouženého volna. Někteří nabírají síly na tu další na dovolených, aktuálně nejúspěšnější česká biatlonistka Markéta Davidová pilně studuje a píše diplomovou práci a její reprezentační kolega Michal Krčmář září štěstím, jelikož získal podle svých slov tu „nejcennější medaili“. Stal se totiž otcem.

Foto: biatlon Slavík/Český Petr, ČTK

Michal Krčmář získal tu nejcennější medaili. A nebylo to v žádném závodě.

Článek

Jednatřicetiletý biatlonista se s novinkou pochlubil ve středu večer na sociálních sítích. „Viktor Krčmář, 3,94 kg, 52 cm, 15:35. Tohle je moje nejcennější medaile," napsal fanouškům na svém Instagramu.

I když letošní sezona zřejmě nedopadla podle jeho představ, pouze jednou se ve Světovém poháru dostal do elitní pětky, když ve stíhačce v Östersundu dojel na čtvrtém místě, tak tato úžasná zpráva a jeho nová role mu zřejmě vše vynahradí.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Daniel Krčmář (@daniel.krcmar81)

O radostnou zprávu se se svými sledujícími podělil i Krčmářův tatínek Daniel, který na Instagramu sdílel fotografii dětského sparťanského body a dvou sklenek vína. Krčmářové jsou totiž velkými fanoušky pražské Sparty, takže není divu, že i nejmladšího člena rodiny povedou k lásce k letenskému klubu.

Reklama

Související témata: