Hlavní obsah

Biatlonisté vyrazili s úsměvem. Přijde útok na první desítku?

Fanoušky biatlonu čeká další závodní den. Šestice českých biatlonistek v čele s Veronikou Vítkovou ve čtvrtek nastoupí ve Světovém poháru v Annecy do úvodního sprintu na 7,5 kilometru. Když se reprezentace přesouvala z mnichovského letiště směrem do Le Grand Bornard, bylo veselo. Potvrdí to i dnes na trati?

Foto: Český biatlon/Petr Slavík

Česká biatlonistka Veronika Vítková na trati sprintu v rakouském Hochfilzenu. Co předvede ve čtvrtek v Annecy?

Článek

Vítkovou, která se v sobotu v Hochfilzenu postarala jedenáctým místem ve stíhačce o zatím nejlepší sezónní české umístění v této disciplíně, na startu doplní Eva Puskarčíková, Lucie Charvátová, Markéta Davidová, Jessica Jislová a Veronika Zvařičová.

„S celkovým výkonem jsem moc spokojená," radovala se Vítková, která jedenáctým místem ze stíhačky v Hochfilzenu navázala na osmou příčku ze sprintu ze švédského Östersundu. Vylepší pozici dnes?

Úsměvy kolem dokola. Takhle pozitivně naladěná vyrazila česká biatlonová výprava z mnichovského letiště směrem do Le Grand Bornard na třetí kolo Světového poháru. Přijde útok na první desítku a předvede mužská část v dalších závodech lepší výkony?

Sprint žen zahájí poslední zastávku seriálu SP před vánoční přestávkou ve 14:15. V pátek bude program v Annecy pokračovat sprintem mužů, v sobotu jsou v plánu stíhací závody a v neděli závody s hromadným startem.

Reklama

Související témata: