Hlavní obsah

Konec trápení biatlonové hvězdy? Olympijská vítězka oznámila radostnou novinu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Norská biatlonová královna se v letošní sezoně zatím sportovně trápí. Dosavadní výsledky Tiril Eckhoffové nenaznačují žádnou zářivou formu, kvůli zdravotním problémům musela dokonce vynechat poslední zastávku Světového poháru v Oberhofu, v Annecy odjela jen úvodní sprint. V osobním životě však loňská vítězka celkového ročníku SP září štěstím – bude se vdávat!

Foto: Instagram @tirileckhoff

Norská biatlonistka Tiril Eckhoffová.

Článek

V letošní sezoně jako by byly stupně vítězů pro Eckhoffovou zakleté. Nejlépe doposud dojela šestá ve sprintu v Hochfilzenu, v úvodních čtyřech závodech v Östersundu se nevešla ani do elitní dvacítky. Z francouzského Annecy odjela kvůli zdravotním problémům hned po sprintu, do Oberhofu ani neodcestovala.

Olympijská šampionka tak trénuje v Norsku na nadcházející závody v Ruhpoldingu po boku svého přítele Ånunda Lida Bygglanda, který běhá na lyžích. Ten ji po deseti letech vztahu požádal o ruku a ona řekla „ano."

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Tiril Eckhoff (@tirileckhoff)

S radostnou novinou se s fanoušky podělila na sociálních sítích. „Doma jsem dostala ten nejlepší dárek," připsala k videu, na kterém ukazuje třpytivý šperk na svém levém prsteníčku.

U příspěvku se okamžitě začaly objevovat gratulace od biatlonových kolegů, např. týmového parťáka Johannese Boea, švédského rychlíka Sebastiana Samuelssona nebo italské soupeřky Dorothey Wiererové.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články