Hlavní obsah

Zvykejte si na překvapení. Puskarčíkové se narodil chlapeček s předstihem, dostal italské jméno

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Možné budoucí biatlonové eso je na světě. Eva Puskarčíková s Italem Thomasem Bormolinim, kteří na běžkách a s malorážkou objížděli vrcholné akce včetně olympiád, uvítali na světě svého prvního syna. V úterý, s dvoutýdenním předstihem. Rodiče se s radostnou událostí pochlubili na sociálních sítích.

Foto: Český biatlon/Petr Slavík

Eva Puskarčíková se svým přítelem Thomasem Bormolinim ve Vysočina areně.

Článek

„Ať si pomalu zvykají na překvápka a že teď je vše podle mě,“ glosovali jeho narození na Instagramu. Třiatřicetiletá Puskarčíková s o rok mladším Bormolinim žijí střídavě v Česku a v italském Livignu, před plánovaným porodem se přesunuli do Jablonce nad Nisou.

„Kdyby se něco stalo, abych byla poblíž doktorů. Našemu zdravotnictví věřím a nedokážu si představit, že bych v nějaké vypjaté situaci nemluvila s personálem v rodném jazyce,“ vysvětlovala majitelka olympijské i světové medaile ve štafetách Puskarčíková během světového šampionátu v Novém Městě na Moravě, kam na otočku s partnerem vyrazila.

Jméno potomka si nechávali pro sebe, jen avizovali, že bude spíše italské, kvůli příjmení Bormolini. Nakonec zvolil jméno Paride.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.