Hlavní obsah

Pohřešovanou ruskou juniorskou šampionku v krasobruslení Gorbačovovou našli, jedla zmrzlinu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Moskevská policie našla šestnáctiletou krasobruslařku Alinu Gorbačovovou, juniorskou mistryni Ruska, která byla od pondělka nezvěstná. Oznámil to dnes server Meduza s odvoláním na mluvčí ministerstva vnitra. Prokuratura hlavního města podle portálu upřesnila, že pohřešovanou dívku našli policisté v kině nákupního centra Crocus City Mall. Gorbačovová prý zrovna pojídala zmrzlinu.

Ilustrační foto

Článek

Prokuratura podle serveru uvedla, že sportovkyně se nestala obětí nezákonného jednání, její život a zdraví nejsou v ohrožení. Gorbačovovou mají vyslechnout vyšetřovatelé, kteří chtějí zjistit okolnosti jejího zmizení.

Gorbačovová se pohřešovala od chvíle, kdy odešla po pondělním tréninku ze stadionu. Její věci se údajně našly na pláži na nábřeží řeky Moskvy. Před zmizením se prý pohádala s trenérem, pak ji zahlédli v jedné kavárně. Po jejím zmizení úřady zahájily trestní stíhání kvůli podezření, že byla zavražděna, dodala Meduza.

Gorbačovová letos ovládla národní juniorský šampionát. Na seniorském mistrovství Ruska skončila devátá.

Reklama

Související témata: