Hlavní obsah

Ester nafasovala poklad a už dlouho před sezonou ukazuje, jak je rychlá

Po posledních připomínkách volna, moře a léta jsou tu hmatatelné příznaky zimy. Ester Ledecká už stihla nafasovat i nezbytný poklad. Její servisman Miloš Machytka z Atomiku odjel vozem po střechu nacpaným vybavením. které bude v příštích týdnech a měsících v plné permanenci.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Ester Ledecká na archivním snímku vyhlíží novou sezonu.

Článek
Fotogalerie

„Už se nemůžu dočkat hor!" napsala Ledecká na sítě k fotografii dodávky s lyžařským nákladem.

Už dříve bylo jasné, že se pro letošek musí obejít bez přípravy v zámoří, před Chile přednost dostanou evropské podmínky. V těch ostatně trávila i dovolenou, kterou si na sítích ještě připomíná oblíbenou zmrzlinou. S tou si počíná rychle. Až bleskově rychle. Jako na svazích. „Už se vám někdy povedlo vyfotit se s celou zmrzlinou? Mně se to vždycky povede až s tou druhou," napsala k fotografii, kterou lze brát jako loučení s létem.

Z omezených možností pro přípravu si Ledecká nemusí zatím dělat hlavu. „Na jaře toho najezdila víc než kdy předtím na lyžích i snowboardu," řekl před pár dny trenér Tomáš Bank.

Zimní sezona by měla začít tradičně v rakouském Söldenu 17. a 18. října, její další průběh je ale nejistý. Za své vzaly závody na americkém kontinentu, včetně těch v Kanadě, které bere Ledecká jako své oblíbené.

Reklama

Související témata: