Hlavní obsah

Nechtěný striptýz v přímém přenosu. Do záběru se omylem dostala svlečená lyžařka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Menší pozdvižení způsobila norská televize TV2 během uplynulé zastávky Světového poháru klasických lyžařů v Lillehammeru. Při analytického vstupu v přímém přenosu se totiž do záběru kamery dostalo něco, co tam úplně nepatřilo.

Foto: Archiv Izabely Marciszové

Polská lyžaka Izabela Marciszová.

Článek

Komentátorka stanice Caroline Simonsenová rozebírala téma nadcházejícího ženského závodu na 10 km s někdejší lyžařskou hvězdou Petterem Northugem, který s televizí spolupracuje v roli experta.

Jenže v záběru zaujalo i něco jiného než známé tváře z komentátorského stanoviště. V levém rohu obrazovky se zrovna nic netušíc převlékala polská reprezentantka Izabela Marciszová, která byla v jednu chvíli od pasu nahoru nahá. (Zde na videu k článku v čase 0:33)

Měla tu smůlu, že polský národní tým vyfasoval svoji přípravnou zónu hned vedle televizního stanoviště.

22letou Polku následně pozvali do studia serveru Dagbladet, kde ji z opakovaného záběru pustili, co také mohli diváci lyžařského SP z Lillehammeru v televizi vidět.

„O ouu," zalapala po dechu Polka. „Cítím se trapně. I když je to vlastně větší trapas pro lidi, co závody organizovali než pro mě. Měli by s tím něco udělat," žádala závodnice.

„V Ruce (dějiště úvodní zastávky SP) jsme měli svoji vlastní zónu, tady je to ale pro ženy dost nepohodlné, když se potřebují převléct," zlobila se.

Záběry pohoršily i druhou ženu průběžného hodnocení SP, Švédku Fridu Karlssonovou. „Tohle je průšvih. Před závodem se takovéto věci dějí, ale nemělo by se to natáčet," apelovala v rozhovoru pro švédský list Aftonbladet.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Izabela Marcisz (@izabelamarcisz)

To ostatně uznal i tiskový mluvčí TV2 Jan-Petter Dahl. „Byli bychom rádi, kdyby se ten záběr do vysílání nedostal, jenže stalo se to velmi rychle a co se do vysílání dostalo, jsme zjistili až zpětně. Pozice naší kamery se řídí nařízeními FIS a organizátorů, takže doufáme, že příště zařídí nastavení tak, aby se podobné obrázky na obrazovky už nedostaly," uvedl Dahl pro Dagbladet.

Reklama

Související témata: