Hlavní obsah

Neposedná Ester baví fanoušky. O něco víc chápou, proč je tak úspěšná

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zřejmě kdosi z realizačního týmu si zašpásoval, Ester Ledeckou vyčkávající na chodníku zachytil a tím, že se pak video ocitlo na sítích české hvězdy, pobavil četné publikum. Pozor. Jde o úplně banální záběr, ale všem je zase o něco více jasné, proč je Ester tolik úspěšná.

Foto: Giovanni Auletta, ČTK/AP

Česká lyžařka Ester Ledecká v cíli víkendového superobřího slalomu v Lenzerheide.

Článek

Na chodníku se zbytky zmrzlého sněhu měla trojnásobná olympijská vítězka zjevně dlouhou chvíli. Ale nebyla by to Ledecká, aby ji zmrzlá voda hned nezačala přitahovat. Ukázala, že jí to prostě nedá a dokonce i na sjezdařský postoj došlo, což mohlo udivit i kolemjdoucí. A hlavně pak i její fandy na sítích.

„Tomu se říká ´profesionální deformace´," zněl jeden ze vzkazů, jejichž autoři zpravidla připisovali, že jim je jasné, proč při tomto zanícení sbírá četné úspěchy.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Ester Ledecká (@esterledecka)

„Díky tomuhle videu jsem hodně pochopil," napsal jeden z příznivců neposedné lyžařky, kterou mj. během této zimy čeká ještě finále SP ve Francii.

Reklama

Související témata: