Hlavní obsah

Překvapivý krok: Hvězda slovenského lyžování v týmu české reprezentantky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zajímavou posilu ulovila do svého týmu elitní česká lyžařka Martina Dubovská. Slalomovou specialistku připravuje na novou sezonu bývalá hvězda slovenského lyžování Veronika Velez- Zuzulová.

Foto: Instagram Martiny Dubovské

Česká lyžařka Martina Dubovská.

Článek

Česká reprezentantka Dubovská, která má i slovenské kořeny, zatím dosáhla nejlepšího výsledku loni v listopadu ve finském Levi, kde skončila ve slalomu SP na šesté příčce.

Na Instagramu nyní představila svůj tým, s nímž zahajuje přípravu ve středisku Les Deux-Alpes a nechybí v něm Velez -Zuzulová, vítězka pěti závodů Světového poháru (4 ve slalomu, 1 v paralelním slalomu), která má na kontě třicet pódiových umístění a také stříbro z MS ve Svatém Mořici. V celkovém hodnocení SP skončila dvakrát druhá a dvakrát na třetí příčce.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Martina Dubovska (@martinadubovska)

V týmu Dubovské nechybí ani kouč Andrej Prevuzňák. "Jsem nadšená, že vám mohu představit svůj tým," napsala na Instagram Dubovská.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Martina Dubovska (@martinadubovska)

I na Slovensku je návrat Velez-Zuzulové na vrcholnou lyžařskou scénu překvapením. Kariéru ukončila před čtyřmi roky, kdy se jí také narodil syn Jules. S rodinou žije ve Francii, kde si otevřela vlastní restauraci. Působí také jako televizní moderátorka a komentátorka.

Reklama