Hlavní obsah

To už mi asi neuvěříte, že jsem se jen najedla, hlásí lyžařská hvězda těhotenství

O víkendu si dopřála poslední z rozlučkových akcí, a to na domovském svahu v Jasné. Mluvila o plánech a v novém týdnu pak slalomářská hvězda Veronika Velez-Zuzulová ohlásila těhotenství. Narodit by se měl chlapeček. Malý lyžař, jak si přeje slovenská maminka.

Foto: Radek Malina, Právo

Veronika Velez-Zuzulová.

Článek
Fotogalerie

Velká soupeřka české lyžařky Šárky Strachové tak svoji rivalku následovala do jiného stavu jen o pár měsíců později.

Už v Jasné „Zuzu" naznačovala, že rodičovská role pro ni není daleko, za pár desítek hodin to vypálila už oficiálně. „To už mi asi neuvěříte, že jsem se jen najedla," napsala na facebook k dostatečně výmluvné fotografii s manželem Romainem. "Splnil se mi ten největší životní sen."

O víkendu ještě čekal rodačku z Petržalky rozlučkový paralelní slalom v Nízkých Tatrách. Celkem patnáct jízd absolvovala v pohodové atmosféře. Přišly 3000 fanoušků. Hlavní hrdinka se svezla s ministrem obrany Peterem Gajdošem, prezident Andrej Kiska si netroufl.

Na trať s třiatřicetiletou, dnes už bývalou závodnicí, vyrazil i třiadevadesátiletý Otto Krajňák, nejstarší aktivní slovenský alpský lyžař. Jela též proti následovnici na trůnu slovenského lyžování Petrou Vlhovou a také s manželem Romainem. „To byla jediná jízda jakoby naostro. Byl to takový náš souboj na závěr," pravila závodnice úspěšná v minulých zimách především ve SP a rozprostírala úvahy o svých dalších plánech na lyžařskou akademii se svým otcem a trenérem Timotejem i na život v manželově domovině - Francii.

Reklama

Související témata: