Hlavní obsah

VIDEO: Soukalová znovu okouzlovala svým zpěvem. Tentokrát v biatlonové bondovce!

Praha

O tom, že má biatlonistka Gabriela Soukalová v krku zlato, už několikrát přesvědčila. Hlavní hvězda posledního dílu Světového poháru v ruském Chanty Mansijsku, kde vyhrála všechny tři závody, nazpívala také úvodní píseň pro biatlonovou bondovku, kterou se rozhodli závodníci natočit.

Gabriela Soukalová zpívá s biatlonovým bandem

 
Článek

V bílém kruhu se objeví agent se zbraní. Jenže není to bondovská pistole, ale malorážka. Tak začíná krátký film „Agent, který miloval biatlon" (variance na bondovku Agent, který mě miloval), který během sezóny natočili účastníci Světového poháru.

A kdo jiný by měl nazpívat úvodní píseň For Your Eyes Only (ústřední píseň bondovky Jen pro tvé oči), než Gabriela Soukalová. „Natáčelo se v hotelu v Oslu a myslím, že film je perfektní," nadšeně líčí česká naděje pro olympijské hry, které se  v Soči uskuteční za rok.

Ve filmu, v němž se v úvodní scéně Soukalová objeví i v malé roli, vystupují hvězdy současného biatlonu jako Martin Fourcade se svým bratrem Simonem, Kaisa Mäkäräinenová, Miriam Gössnerová nebo legendární Nor Ole Einar Björndalen.

Reklama