Hlavní obsah

Žhavá roznožka v ráji. Soupeřka Ledecké poslala fanouškům zajímavý pozdrav

Závodní lyžařská sezona už je dávno pryč. Je čas odpočinku a postupného návratu do tréninku. Mimozávodní období se dá pojmout opravdu různě, jak ostatně dokládá příklad švýcarských sjezdařských es.

Foto: Instagram Corinne Suterové @ corinnesuter_official

Švýcarská lyžařka Corinne Suterová na dovolené.

Článek

Švýcaři v uplynulé sezoně alpského lyžování naprosto dominovali. Z MS odvezli devět medailí, vyhráli 15 závodů Světového poháru a posbírali 53 pódiových umístění.

Závodnice z alpské země patřily také k největším soupeřkám české hvězdy Ester Ledecké. Jak nyní tráví čas mimo závodní období?

Corine Suterová letos ukončila v Cortině d'Ampezzo 32leté švýcarské čekání na ženské světové zlato z MS ve sjezdu, tedy v závodě, v němž Ledecká brala jedno z „bramborových" umístění.

Šestadvacetiletá závodnice si ale kromě lyžování umí užít i řadu jiných sportovních aktivit, což dokládá i na videu z dovolené v blíže nespecifikované přímořské destinaci.

Suterová v odvážných plavkách vystřihla stojku a v ní následně i roznožku a další kreace, za něž na sociálních sítích sklízela pochvaly.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Wendy Holdener (@wendyholdener)

To její krajanka Wendy Holdenerová v tropickém ráji v Dominkánské republice zvolila pasivnější zábavu. U moře si užívá nádherné výhledy s knihou v ruce.

Další Švýcarka Michelle Gisinová naopak nemá ani po náročné sezoně sněhu dost a chce si ho užívat, dokud to jde. Na svých profilech se pochlubila lyžařským výletem z Engelbergu.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Michelle Gisin (@michellegisin)

Reklama