Hlavní obsah

Plavky, ale i hluboké rokle, drsná stoupání a stovky kilometrů. Sáblíková znovu v akci

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Byly to pro ni zjevně skvělé dny. Kolo, hrozivá stoupání, rokle, parádní výhledy, které poznala už v minulosti. K tomu slunce i plavky. Už znovu se rychlobruslařka Martina Sáblíková pustila do přípravy.

Foto: Sport.cz

Martina Sáblíková na archivním snímku.

Článek

Nějaký ten týden po minulé zimě se odmlčela i na sítích. Teď - jak už potvrdila po předešlé olympijské sezoně - vyrazila vstříc té následující, ač na konci května oslaví 35. narozeniny.

„Díky moc Gran Canaria. Bylo to opět úžasný," napsala Sáblíková s povděkem na sítě k sérii fotografií zachycujících, co měla s týmovými kolegy na programu v minulých dnech.

Došlo i na plavky. Hlavní ale zjevně byly stovky kilometrů na kole, které je nezbytnou součástí její přípravy. Mnozí v tom mohou sledovat zvýrazněný zájem o prosazení se v jiném sportovním odvětví než na ledě.

„Vše je co se týče budoucnosti otevřené, žádné limity nemám," odpovídala Sáblíková po předešlé zimě na otázky ohledně plánů na cyklistický olympijský start či na účast na příštích zimních hrách v Miláně za čtyři roky.

Reklama