Hlavní obsah

Sáblíková v šokující zbroji. Pak ukázala ráj

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pomohla propagaci akce na Vysočině, kde žije, navlékla se přitom do výzbroje, kterou na sobě určitě ještě nikdy neměla. A taky se s tím vším rychlobruslařka Martina Sáblíková pochlubila na sítích. Vedle pozvánky na finále ligy amerického fotbalu v Jihlavě však také naznačila, že příprava na novou sezonu běží bez zádrhelů. Užívá si ji s týmovými kolegyněmi...

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Rychlobruslařka Martina Sáblíková. Archivní foto

Článek

„Přijďte se podívat a zafandit," zve příznivce na finále Czech Bowlu. Na programu je 16. července v Jihlavě a s domácím týmem se střetnou ostravští Steelers.

„Já jsem si ochutnávku tohoto sportu velmi užila.," připsala na sítě pod video, kde je zachycena v ´brnění´, které obalilo její jinak vcelku drobnou figuru. „Kontaktní sport, nic pro mě," přiznala, ale doporučila finále drsných chlapů fandům.

Na sítích se vedle toho vrátila k tradičním tématům. Ve výšinách na kole nabírá síly na novou sezonu, nenechává si ujít kouzelné výhledy a nabízí je i fandům. „Další den v ráji," okomentovala fotografie, na nichž je s ostatními závodnicemi i trenérem Petrem Novákem.

Reklama