Hlavní obsah

CS:GO Tipsport COOL liga: Dark Tigers zdramatizovali boj o play off

Praha

Tipsport COOL liga ve hře Counter-Strike: Global Offensive má za sebou 10. kolo. Program čtvrtečního hracího dne se nesl v duchu soubojů mezi outsidery ligy a předními celky tabulky a také šlágru mezi Dark Tigers a Enterprise v přímém souboji o místa zaručující postup do play off. Tygři duel proti slovenským zástupcům soutěže nakonec vyhráli 16:12.

Nejlepší akce 10. kola Tipsort COOL ligy

 
Článek

Vedoucí dvojice uniká a souboj o čtvrté místo se dramatizuje. Čtvrteční program zahájili zástupci CZC.eSuby proti předposledním eEriness MARVO. Modrá krev potvrdila roli favorita a na mapě Train vyhrála 16:5.

Eclot Gaming v dalším střetnutí vyzval suverénní SINNERS. Hříšníci jako úřadující mistři nemohli pomýšlet na nic jiného než plný bodový zisk, a to se také stalo. Na mapě Mirage vyhráli 16:9.

Celek Sazka.BRUTE se v letním splitu zatím trápí a zaostává za výkony z minulé sezony. Do cesty se jim ve čtvrtek postavila parta fotbalisty Jakuba Jankta ze Sampi. Plejeři BRUTE na ni nestačili a na kontě mají další porážku, tentokráte padli poměrem 9:16.

V závěrečném duelu šlo o hodně. Čtvrtí Dark Tigers se střetli se slovenským Enterprise, kterým patří průběžná třetí příčka ligy. Po duelu se pořadí neměnilo, ale bodově se všechny tři týmy Dark Tigers, Enterprise i Sampi seřadily kolem 4. místa zaručující postup do vyřazovací fáze.

Tygři totiž potvrdili skvělou formu a na mapě Inferno zvítězili 16:12. Čtyři kola před koncem základní části tak má nejlepší výchozí pozici Sampi, které je sice na pátém nepostupovém místě, ale má zápas k dobru.

Reklama