Hlavní obsah

Parádní jízda pokračuje. SINNERS ovládli skupinu European Development Championship

Další skvělý počin. Česká jednička ve hře Counter-Strike: Global Offensive SINNERS se nedávno posunula na 25. místo světového žebříčku. A jejich esportová krasojízda turnaji ve společnosti špičkových týmů pokračuje. Hříšníci ve středu dvěma výhrami vstoupili do mezinárodního podniku European Development Championship a ovládli svou skupinu.

Foto: Sport.cz

Esportový klub SINNERS patří mezi špičku na tuzemské CS:GO scéně.

Článek

SINNERS zkraje nové sezony připisují jeden úspěch za druhým. Sestava posilněná o legendárního českého plejera Tomáše „oskar" Šťastného má po středě na pažbě další zářezy zvučných celků.

Hříšníci na European Development Championship porazili španělský Movistar Riders poměrem 16:9. V druhém skupinovém zápase pak čeští plejeři měřili síly s polským týmem Izako Boars.

Tomu přitom nedávno v rámci jiného turnaje podlehli 1:2. Tentokráte se ale karta obrátila a SINNERS si vítězství poměrem 2:1 připsali na svou stranu.

Podnik EDCH bude pokračovat zápasy vyřazovací fáze 23. února. V prvním kole eliminačního pavouka bude na nejúspěšnější český tým historie CS:GO čekat sestava HellRaisers.

Zatímco minulý týden hříšníci slavili 30. místo ve světovém žebříčku, v aktualizovaném vydání z tohoto týdne si ještě o pět míst polepšili. To se žádnému českému týmu v CS:GO doposud nepodařilo. Dle aktuální formy se zdá, že ani na čísle 25 se česká organizace při svém stoupání světovým rankem nemusí zastavit.

Reklama