Hlavní obsah

Kdo postoupil do finále e:LIGY?

První finalisté vybojovali právo reprezentovat svůj tým. Fanoušci virtuálního fotbalu mohou tento týden sledovat semifinálovou fázi e:LIGY 2020/21. Středeční program ve hře FIFA 21 odstartoval soubojem hráčů Jablonce a Ostravy, následovaly duely hráčů Mladé Boleslavi a Slovácka a vše zakončily střety mezi plejery Spartou a Karviné.

Spartu v e:Lize reprezentoval známý český plejer Jan "Emerickson" Krupička(vlevo). Archivní foto. Zdroj: Sparta.cz

Článek

Za Jablonec se do finále probojovali esportoví hráči Suchos95 a Danour, za Ostravu potom boleks a Teach.Mladou boleslav bude v květnovém finále reprezentovat steeKing a Doli97, Slovácko pak Kordaas a Bohy10.

Za Spartu se do finálového turnaje probojoval Johny a Caster za Karvinou K1leris a Efik.

Druhý ročník jediné oficiální soutěže pod hlavičkou Ligové fotbalové asociace má za sebou kvalifikační fázi a v semifinálových turnajích se během posledního březnového týdne představí celkem 72 plejerů, kteří budou bojovat o účast ve velkém finále. Semifinálové mini turnaje se odehrají vždy v rámci každého týmu e:LIGY ve třech dnech, a to konkrétně 24., 27. a 28. března.

Klíčový souboj o prvenství v e:LIZE bude o to prestižnější, že kromě zisku mistrovské trofeje v něm půjde také o zajištění účasti v mezinárodním seriálu EA FIFA21 Global Series. Většina klubů FORTUNA:LIGY proto nasadila do svých bojů v rámci e:LIGY ty nejlepší hráče.

Reklama

Související témata: