Hlavní obsah

Podstata z Entropiqu ovládl další závod Virtual GP

Aktualizováno

Závodem na virtuálním okruhu v belgickém Zolderu pokračoval v úterý esportový seriál Mercedes-Benz Virtual GP 2021. Excelentně se zatím v nové sezoně vede jezdci stáje Entropiq Lukáši Podstatovi, který zopakoval triumf z předchozího podniku v Daytoně a v průběžném pořadí seriálu vede už o 25 bodů. Na druhém místě dojel v Belgii Erik Vizi a třetí skončil Michal Limon.

Lukáš Podstata a Michal Matoušek z týmu Entropiq, udrží průběžné vedení v pořádí stájí i po třetím podniku Virtual GP? Zdroj: www.entropiq.gg

Článek

Po USA přišla na řadu Belgie. Na virtuálním okruhu v Zolderu se diváci opět dočkali napínavých soubojů o českého krále závodních simulátorů.

Dvanáctidílný seriál Virtual GP má za sebou tři zastávky, dvě z nich ovládl Podstata. Ani v belgickém Zolderu nebyl nikdo rychlejší. Jezdec Entropiqu stihl ve vymezeném čase odkroužit 38 kol a cílovou pásku proťal před druhým Vizim s náskokem 3,3 vteřin.

Druhý Vizi ze stáje Lenovo Racing si připsal první pódiové umístění v sezoně. Stejně jako v cíli třetí Limon z týmu MECA/ALL4SIM.

Čtvrtý podnik série Virtual GP zavede závodníky na japonský okruh v Motegi. Jako velký favorit do něj bude vstupovat Podstata, který se osamostatnil v čele průběžného pořadí se pětadvacetibodovým náskokem na stájového kolegu Michala Matouška.

Mercedes-Benz Virtual GP 2021
Výsledky závodu Virtual GP v Zolderu
1. Lukáš Podstata 38 kol
2. Erik Vizi +3,338
3. Michal Limon +11,921

Reklama

Související témata: