Hlavní obsah

Sinners postupují do play off mezinárodního turnaje Spring Sweet Spring

Praha

Bravo! Česká jednička ve hře CS:GO Sinners má před sebou účast ve vyřazovací fázi mezinárodního turnaje Spring Sweet Spring od Relog Media. Hříšníkům k postupu do play off stačilo mezi nabitou konkurencí odehrát pouze čtyři utkání, hned tři z nich totiž ovládli. Ve čtvrtém zápase hlavní části dokonce porazili 15.celek světa Extra Salt.

Foto: @sinnersesports, Facebook

Sebastian „beastik“ Daňo z organizace SINNERS. Archivní foto

Článek

Sinners do základní části Spring Sweet Spring vstoupili výhrou 2:0 na mapy nad švédskými Young Ninjas. Ani další severský tým Apeks nebyl pro Oskara a spol. velkou překážkou a duel skončil stejným poměrem.

K postupu do play off tak zbývalo udělat poslední krok. Ve středu hříšníci nastoupili proti celku Extremum a v utkání se jim vůbec nedařilo, ruským soupeřům podlehli jednoznačně 0:2.

Ve čtvrtém duelu, který se hrál ve čtvrtek, čekal na Sinners 15. tým světa Extra Salt. Hříšníci sice prohráli úvodní mapu Train 8:16, jenže pak se začali dít věci.

Na oblíbeném Vertigu čeští plejeři zapnuli motory na plné obrátky a po výhře 16:7 srovnali stav na 1:1. Utkání se rozhodovalo na mapě Nuke. Jako favorité na ni šli hráči americké organizace, ale Sinners předvedli bezchybnou hru a po jednoznačné výhře 16:4 a celkovém skóre na mapy 2:1 potvrdili postup do vyřazovací fáze.

Nejlepším střelcem utkání za českou stranu byl Tomáš „oskar" Šťastný, který připsal kladný poměr killů +23.

V play off Spring Sweet Spring se představí osm nejlepších celků základní části. Jistotu postupu už mají kromě českých střelců také EPG Family a Extremum.

Spring Sweet Spring 1
4. kolo základní část turnaje Spring Sweet Spring 1:
Sinners - Extra Salt 2:1 (8:16, 16:7, 16:4)

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články