Hlavní obsah

Bitvu o první místo COOL ligy ovládl Entropiq, play off má jasného favorita

Praha
Aktualizováno

Soubojem papírových favoritů na zisk trofeje lákal 9. hrací den česko-slovenské soutěže ve hře Counter-Strike: Global Offensive. V úvodním duelu úterního kola Tipsport COOL ligy změřily síly průběžně druhý tým Enterprise a vedoucí Entropiq. Z vítězství 2:0 na mapy se radovali černo-zelení. V dalším utkání se střetly celky Dark Tigers a Defeaters, výhra 2:1 šla na stranu Tygrů.

Foto: @playzone.cz

Hráči Enterprise okupují druhé místo Tipsport COOL ligy, zaútočí na čelo soutěže?

Článek

Střet předposledního hracího dne COOL ligy mezi celky Enterprise a Entropiq hodně napověděl o tom, jak je to s ambicemi na celkový triumf v soutěži. Na první mapě Vertigo šlo ještě o vyrovnaný souboj, který skončil ve prospěch černo-zelených poměrem 16:14.

Druhá mapa Inferno už ale byla plně v režii Entropiqu. Michal „leckr" Kadlíček a spol. na ni dokráčeli k pohodlnému vítězství 16:6 a k celkovému triumfu 2:0. O první místo před vstupem do play off už je nikdo nepřipraví a o favoritovi vyřazovací části je tak jasno.

V druhém utkání úterního hracího dne se představili plejeři organizace Dark Tigers a Defeaters. Vítězství 2:1 na mapy putovalo na stranu prvně jmenovaného týmu.

Tygři se v závěrečném hracím dnu představí proti lídrům z Entropiqu. K postupu do play off potřebují vyhrát a k tomu doufat v zaváhání pátého Eclotu a čtvrtého Sampi.

Reklama