Hlavní obsah

Dukla udržela kádr pohromadě a pomýšlí na návrat mezi elitu

Praha

Pražským derby na Viktorce Žižkov vstoupí fotbalisté Dukly do jarní části druhé nejvyšší soutěže. Jejich cíl je jasný. Návrat mezi elitu. „Náš cíl, kterým je postup, se nemění. Jsme rádi, že jsme dokázali udržet kádr pohromadě a že jsme odolali nabídkám, které na naše hráče přišly,“ avizuje předseda představenstva Bohumil Paukner.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Daniel Tetour (vpředu) prodloužil smlouvu s Duklou.

Článek

Pokud jde o kádr, příznivci celku z Julisky mohou být klidní. V Dukle zůstane i kapitán Daniel Tetour. Podepsal nový dlouhodobý kontrakt a s týmem bude bojovat o návrat do nejvyšší soutěže.

„O Daniela i další hráče byl velký zájem z klubů první ligy, ale veškeré nabídky Dukla odmítla. Prodloužení kontraktu kapitána je jasným signálem, že to s návratem do nejvyšší soutěže myslíme vážně. Věříme, že všechny kroky, které klub udělal v zimní přestávce, ať už se jednalo o prodlužování smluv nebo cílené doplnění mužstva, povedou k postupu," doufá výkonný a sportovní ředitel Pavel Vandas.

„Když prodloužil Lukáš Holík, říkal, že teď je to na mně. Asi i tohle nějakým způsobem přispělo k tomu, že jsem podepsal nový kontrakt a že jsme zůstali pohromadě. Vidině návratu do první ligy společně věříme," ujišťuje Daniel Tetour.

„Hráči, kteří nebyli ani na lavičce, sahají po základní sestavě, a to je směr, kterým chceme jít. Navíc to, že Tetour s Holíkem podepsali nové smlouvy, je důkaz, že hráči věří tomu, co děláme. Je to pro mě víc než tři noví hráči," pochvaluje si Roman Skuhravý.

„Metály se sčítají až na konci. Liga je letos trochu unikátní, protože v soutěži je hned sedm týmů, které pomýšlejí alespoň na barážové umístění," poukazuje Skuhravý, jak moc nabitá je špička tabulky.

Reklama