Hlavní obsah

Hradec - Příbram 0:2Příbram vyhrála v Hradci Králové a dotáhla se na něj v tabulce

Hradec Králové

Fotbalisté Příbrami v 9. kole druhé nejvyšší soutěže vybojovali důležité vítězství 2:0 na hřišti Hradce Králové. Duel dvou exligových celků rozhodly už v úvodu góly Karstena Ayonga a Marka Kodra. V tabulce FNL se vítězové na sedmém místě dotáhli na šestý Hradec na rozdíl jediného bodu.

Článek

Pro Hradec to byl poslední zápas na Všesportovním stadiónu předtím, než začne rekonstrukce demolicí jedné z tribun. Ovšem příliš dobře se s ním neloučil. Už v 7. minutě neuhlídala obrana Ayonga, který střelou k tyči otevřel skóre.

Příbram byla aktivnější a Ayong měl další dobrou střelu, kterou však brankář Ottmar chytil. V 19. minutě bývalý reprezentant Skácel nacentroval z rohového kopu a stoper Kodr navýšil příbramské vedení. Náskok už si hosté pohlídali a nedovolili domácím duel zdramatizovat.

9. kolo druhé fotbalové ligy:
Hradec Králové - Příbram 0:2 (0:2)
Branky: 7. Ayong, 19. Kodr. Rozhodčí: Mikyska - Ratajová, Vlasjuk. ŽK: Šípek, Martan - Tregler, Květ. Diváci: 934.
Hradec Králové: Ottmar - Pajer, Čech, Plašil (46. Nosek), Knejzlík - Šípek, Zorvan, Schwarz (77. Shejbal), Martan - Žondra (46. M. Černý), Pázler. Trenér: Havlíček.
Příbram: Boháč - Skácel, Tregler, Zápotočný, Kodr - Květ, Danoski (59. Tarczal) - Grajciar, Jandera (85. Kilián), Fantiš - Ayong (77. D. Černý). Trenér: Csaplár.

Reklama

Související témata: