Hlavní obsah

Bayern nasadil Jamesovi dietu. Kolumbijský záložník se má opět dostat do formy

Mnichov/Praha

James Rodríguez platil za velký talent kolumbijského fotbalu. Ofenzivní záložník si ale pod Zinedinem Zidanem v Realu Madrid moc nezahrál a v roce 2016 ho dokonce španělský tisk označil za tlustého. V létě 2017 se nakonec na dvě sezóny přestěhoval na hostování do mnichovského Bayernu. A právě tam se jeho formu rozhodli řešit.

Foto: Wolfgang Rattay, Reuters

Kolumbijský fotbalista James Rodríguez

Článek

V probíhajícím ročníku Bundesligy zatím skóroval pouze třikrát a nepřipsal si jedinou asistenci. To není na ofenzivního záložníka moc. Měl sice i světlé chvilky, ale celkově se nezdá být úplně ve své kůži.

Mnichovský celek přitom potřebuje zabrat, pokud chce dohnat sedmibodové manko na Borussii Dortmund. Rozhodl se proto k radikálnímu kroku - nasadil Jamesovi dietu. Server GiveMeSport uvedl třináct zásad, ze kterých dieta vychází a kterými by se prý měl Kolumbijec řídit, aby se opět dostal do formy.

Jsou mezi nimi klasická doporučení pro lidi na dietách jako například "stravuj se pětkrát denně a nevynechávej jídla", "pij vodu mezi jídly", "nevynechávej snídani" či "dávej si čerstvé ovoce". Mezi zásadami najdeme ale i poměrně specifické a striktní doporučení jako například "do salátů a toastů nepoužívej více než 5 gramů oleje".

Zda dieta Kolumbijci pomůže, či nikoli, to teprve uvidíme. Na konci této sezóny se má James vrátit do Realu, nicméně je otázkou, zda bude v příštím roce působit právě tam. Zájem o jeho služby totiž prý mají dva velké londýnské kluby - Chelsea a Arsenal.

Reklama