Hlavní obsah

Brémy - Hoffenheim 0:3Kadeřábek s Hoffenheimem porazil Pavlenkovy Brémy

Aktualizováno

Fotbalisté Hoffenheimu zvítězili v utkání 19. kola německé ligy na hřišti Brém 3:0. Na vítězné brance měl podíl český reprezentant Pavel Kadeřábek, který pomohl doklepnout míč za záda Jiřího Pavlenky. Druhý český zástupce v týmu Werderu Theodor Gebre Selassie do zápasu nezasáhl kvůli poraněnému stehnu.

Článek

Kadeřábek, který skóroval v minulém bundesligovém utkání Hoffenheimu s Brémami, po rohu v 65. minutě poslal na brankové čáře skákající míč do sítě. Branka ale byla oficiálně zapsána jako vlastní gól Davyho Klaasena.

Střelecky aktivnější hosté poté těžili z brejkových situací. V 79. minutě po skrumáži před českým reprezentačním brankářem skóroval patičkou Chistoph Baumgartner, o čtyři minuty později se s pomocí teče domácího zadáka prosadil Sarkis Adamjan.

Na poslední místo tabulky klesl Düsseldorf. Ten nestačil na domácí Leverkusen a prohrál 0:3. Úvodní branku dal ve 40. minutě hlavou Kai Havertz, výhru favorita potvrdili po rohovém kopu Lars Bender a v závěru zápasu Lucas Alario z penalty.

Německá fotbalová liga - 19. kolo:
Brémy - Hoffenheim 0:3 (65. vlastní Klaasen, 79. Baumgartner, 83. Adamjan)
Leverkusen - Düsseldorf 3:0 (40. Havertz, 79. Bender, 89. Alario z pen.).
Sobotní výsledky

Reklama