Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Pan Neprůstřelný atakuje rekord, Baník svedl bleskový mat

Praha

Zamkl bránu Slavie na dva západy a neinkasoval v soutěži již 668 minut. Gólman Ondřej Kolář se v historické tabulce sérií bez gólu vyšvihl na páté místo a k rekordu Petra Čecha mu chybí ještě 234 minut. Pan Neprůstřelný figuruje v ideální sestavě 11. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz. Po dvou zástupcích v ní mají Slavia, Plzeň a Baník.

Foto: Sport.cz s použitím webových stránek klubů

Sestava 11. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz.

Článek

Měl i štěstí, když Mešanovič v závěru nastavení z penalty přestřelil jeho branku. Jinak ale gólman Kolář znovu předvedl jisté zákroky a Slavii k výhře nad Boleslaví stačil jediný Olayinkův gól. Vedoucího týmu se stále drží druhá Plzeň. Obrana v čele s Hejdou nepovolila Spartě žádný zásah, slibnou formu má reprezentační útočník Krmenčík.

Baník předvedl bleskurychlý mat, za necelých deset minut položil Příbram na lopatky. Ofenzivu podpořil obránce Fleišman, hodně vidět byl Diop. Liberec zvládl přestřelku s Jihočechy, opřít se mohl o svého střelce Potočného.

Ve slezském derby o sobě dali vědět karvinský Rundič a opavský Sus. Také duel Olomouce se Slováckem skončil smírem, gól si připsali domácí Falta a hostující Ondřej Šašinka.

Sestava 11. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz:
Kolář (Slavia) - Hejda (Plzeň), Rundič (Karviná), Fleišman (Ostrava) - Potočný (Liberec), Falta (Olomouc), O. Šašinka (Slovácko), Sus (Opava) - Diop (Ostrava), Krmenčík (Plzeň), Olayinka (Slavia).

Reklama