Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Plzeňští před šlágrem zazářili, bijec nachytal Spartu

Praha

Přemýšlejí, jak zaskočit suverénního lídra. Šlágr podzimu přijde na řadu až v neděli, nicméně po reprezentační přestávce se viktoriáni představili ve výborném světle a duel s Baníkem ovládli. Hned tři zástupci Plzně proto figurují v ideální sestavě 13. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz. Dva hráče dodaly České Budějovice, dalších šest klubů pak po jednom.

Foto: Sport.cz s použitím webových stránek klubů

Sestava 13. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz:

Článek

Sešívaní se s outsiderem nečekaně natrápili. Brankář Kočí se překonával a Příbram na Slavii dlouho vedla. Vývoj otočily až tři góly během deseti minut, o dva z nich se i díky proměněné penaltě postaral tradiční hrdina Souček.

Plzeň si poradila s Baníkem. Skóre otevřel stoper Hejda, dvě asistence si připsal Hloušek, dařilo se také obránci Řezníkovi. Naopak Sparta zase ztratila. O výhru v Teplicích ji připravil její bývalý hráč, důrazný bijec Řezníček.

Jihočeši se vytáhli na Hané, o dva góly se postaral Schranz, další přidal Brandner. Komličenko si vítězným gólem Mladé Boleslavi ve Zlíně upevnil vedení v tabulce střelců. Smírem skončilo Podještědské derby, za Liberec se trefil obránce Mikula, jablonecký Sýkora si připsal gól a asistenci.

Sestava 13. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz:
Kočí (Příbram) - Řezník (Plzeň), Hejda (Plzeň), Mikula (Liberec) - Sýkora (Jablonec), Souček (Slavia), Brandner (České Budějovice), Hloušek (Plzeň) - Schranz (České Budějovice), Řezníček (Teplice), Komličenko (Mladá Boleslav).

Reklama