Hlavní obsah

Panák dalším sparťanským smolíčkem. Musel znovu na operaci

Praha
Aktualizováno

Dlouhodobé absence v poslední době plní letenskou marodku a třeba Václav Kadlec musel nedávno dokonce předčasně ukončit kariéru. Sparťanský fotbalista Filip Panák je teď po další operaci pravého kolena. Po loňském zákroku letos na začátku března nastoupil za letenský B-tým v ČFL a po uvolnění koronavirových omezení absolvoval přípravu s A-mužstvem, koleno mu však poté oteklo. Operaci podstoupil v úterý v Praze, informuje klub na svém webu.

Foto: sparta.cz

Filip Panák v dresu Sparty.

Článek

Smolíčkem nadále zůstává. Filipa Panáka znovu sužují zdravotními problémy. Poté, co na začátku března odehrál v dresu béčka celé utkání v ČFL proti Domažlicím a po ukončení karanténních opatření absolvoval tréninkovou zátěž s A-týmem, pravé koleno opět zastavilo jeho návrat do týmu.

V úterý večer hráč podstoupil operační zákrok, který společně s kolegy provedl doc. Michal Tuček v Ústřední vojenské nemocnici. Operace proběhla bez komplikací a Panák je nadále ve standardním režimu hospitalizován ve střešovické nemocnici na Klinice ortopedie.

„V neděli v noci mně koleno začalo natékat, cítil jsem intenzivní bolest. Přitom ještě v pátek, po absolvování tréninků, jsem se cítil dobře. Těšil jsem se na další přípravu... Tedy do chvíle, než mi koleno opět rozbolelo," kaboní se Panák.

Čtyřiadvacetiletý stoper či záložník přestoupil na Letnou loni v únoru z Karviné. Už v té době byl ale někdejší mládežnický reprezentant zraněný a v květnu mu koleno poprvé operovali.

Reklama

Související témata: