Hlavní obsah

Fanoušci Bohemians obsypali Ďolíček. Kanonádu s Teplicemi slavili z teras, balkonů i ze stromu!

Praha

Střechy, balkony a terasy okolních domů patřily ve středu večer v pražských Vršovicích zelenobílým. Dokonce i na stromech za jednou z branek se míhala postava v klubových barvách Klokanů. Pokud měl některý z českých týmů v době koronavirové alespoň částečně domácí prostředí, tak fotbalisté Bohemians 1905. Při ligovém duelu s Teplicemi (výhra 4:0) je hnala nejen hrstka fanoušků na hlavní tribuně, ale i spousta příznivců kolem Ďolíčku.

Foto: bohemians.cz

Fanoušci Bohemians 1905 povzbuzovali klokany v duelu s Teplicemi z teras a balkonů okolních domů.

Článek
Fotogalerie

„Vnímal jsem fanoušky kolem stadionu i ty na balkonech. Nevím, jestli je viděli i kluci na hřišti, ale obrovsky nám pomohli. Chtěl bych poděkovat i těm málo divákům, kteří měli šanci přijít do Ďolíčku. Přestože jim bylo málo, vytvořili dobrou atmosféru," vysekl fanouškům poklonu trenér Luděk Klusáček.

Přes celý balkon naproti hlavní tribuně byl vyvěšený transparent: Vždy jsme s vámi. Skupinka, čítající zhruba čtyřicet osob, fandila z Vršovické třídy. Utkání sledovaly skrz železnou bránu. Doplňovaly se s desítkami příznivců na tribuně. Slyšet byl také fanoušek, který rozbil stan na jednom z topolů za brankou. S plechovkou piva v ruce mocně oslavoval každou trefu Pražanů.

„Fanouška na stromě jsem nezahlédl, ale všechna čest, jestli tam vydržel celý zápas. Překvapilo mě, že do hlediště může tolik lidí, k tomu byla spousta lidí kolem stadionu. Viděl jsem i ty na balkonech, bylo to super," uvedl záložník Petr Hronek, autor druhé trefy Bohemians 1905.

Klokani se všem svým fanouškům odvděčili za přízeň vítězným pokřikem, který si po utkání schovávají až do kabiny. Improvizovanou děkovačku vedl kapitán Josef Jindřišek, který proměněnou penaltou položil základ k triumfu. „Zažil jsem tohle poprvé, bylo to zajímavý. Aspoň takhle jsme mohli fanouškům poděkovat," rozplýval se Hronek.

Reklama

  Jablonec - Zlín dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Jablonec vs. Zlín
Jablonec vs. Zlín
Jablonec
Zlín
  Karviná - Bohemians dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Karviná vs. Bohemians
Karviná vs. Bohemians
Karviná
Bohemians
  Sparta - Ostrava dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Sparta vs. Ostrava
Sparta vs. Ostrava
Sparta
Ostrava
  Teplice - Č. Budějovice dnes 18 : 00
20240420T18 : 00:00+0200
Teplice vs. Č. Budějovice
Teplice vs. Č. Budějovice
Teplice
Č. Budějovice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články