Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Pražáci se trumfovali, Tecl začal dokonce hattrickem

Praha

Všechny tři týmy z hlavního města na prvních třech příčkách, každý z nich navíc vstřelil minimálně čtyři góly. Start do nové sezony zkrátka proběhl pod pražskou nadvládou, dohromady osm hráčů z pražských klubů figuruje v ideální sestavě 1. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz. Čtyři zástupce má v jedenáctce mistrovská Slavia.

Foto: Sport.cz s použitím webových stránek klubů

Sestava 1. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz:

Článek

Útok na třetí mistrovský titul v řadě začali sešívaní ve velkém stylu. Českým Budějovicím na jejich hřišti nasázeli šest gólů. Hned o tři se postaral útočník Tecl, ve čtyřech měl prsty špílmachr Stanciu. Do střelecké listiny se zapsali také reprezentanti Bořil a Masopust.

Sparta v Brně notně znechutila Zbrojovce její návrat do nejvyšší soutěže. Dvě trefy kapitána Dočkala završily čtyřgólový první poločas. Klokani pro změnu rozstříleli Mladou Boleslav, k jejich lídrům patřili Vaníček, Puškáč a Bartek.

Vicemistrovská Plzeň zdolala nejen koronavirus, ale také Opavu, vítězný gól si připsal Beauguel. Olomoucký brankář Mandous chytil penaltu a zásadně tak přispěl k těsné výhře nad Libercem. Italský navrátilec Heidenreich se vyplatil Teplicím hned v premiéře v Příbrami.

Sestava 1. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz:
Mandous (Olomouc) - Bartek (Bohemians), Heidenreich (Teplice), Bořil (Slavia) - Masopust (Slavia), Stanciu (Slavia), Dočkal (Sparta), Vaníček (Bohemians) - Tecl (Slavia), Beauguel (Plzeň), Puškáč (Bohemians).

Reklama