Hlavní obsah

Heerenveen potvrdil Kopicův příchod do Slavie, ta to popírá

Fotbalový obránce Milan Kopic odchází z Heerenveenu do pražské Slavie. Uvedly to oficiální webové stránky nizozemského klubu, podle nichž bude čtyřiadvacetiletý bek v Edenu půl roku hostovat. Zástupci českého mistra však tvrdí, že kontrakt ještě podepsán není. Kopic prý musí ještě v pátek ráno projít zátěžovými a zdravotními testy.

Článek

Heerenveen tvrdí, že se ve čtvrtek Kopic se Slavií definitivně dohodl. "Milan s námi opět nehrál, těžko se prosazoval do prvního týmu. Nyní má šanci ve Slavii oživit a pozvednout svoji kariéru. Pro všechny je tohle nejlepší řešení," citují internetové stránky Heerenveenu klubového ředitele Ymeho Kuipera.

Slávisté údajnou dohodu nepotvrdili. "Rozhodně zatím nemá nic podepsaného. Zítra ráno jde na zdravotní testy a podle nich se uvidí," řekl ČTK tiskový mluvčí vršovického klubu Ondřej Zlámal.

Kopic by měl být ve Slavii mnohem vytíženější než v Heerenveenu, kde dosud nastoupil pouze ke čtyřem ligovým duelům a neprosadil se do základní sestavy. V české lize odehrál za Jihlavu a Mladou Boleslav 45 zápasů, v nichž si připsal dvě branky.

Reklama