Hlavní obsah

Folprecht míří z Liberce na hostování do Neftči Baku

Fotbalisty Liberce opustí záložník Zdeněk Folprecht. Pětadvacetiletý hráč míří ze Slovanu na půlroční hostování do ázerbájdžánského celku Neftči Baku. Informovaly o tom internetové stránky severočeského klubu.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Liberecký záložník Zdeněk Folprecht odchází na hostování do Neftči Baku.

Článek

"Zdeněk dostal velmi lukrativní nabídku na hostování, která je výhodná i pro Slovan. Navíc se to sešlo i s naším záměrem, kdy chceme do středu hřiště přivést trochu typově jiné hráče," řekl sportovní ředitel Slovanu Jan Nezmar.

"Potřebujeme tým okysličit, takže nebyl důvod odchodu Folprechta na půlroční hostování bránit. Ještě ale musí absolvovat zdravotní testy, aby byla celá záležitost administrativně dotažena," doplnil Nezmar.

Folprecht přišel do Liberce vloni v létě a se Slovanem si v minulé i této sezóně zahrál základní skupinu Evropské ligy. V domácí soutěži odehrál na podzim za Severočechy 14 utkání a dal jednu branku. V Ázerbájdžánu ho čeká boj o záchranu, Neftči je totiž na předposledním sedmém místě osmičlenné tabulky.

Liberec si naopak stáhl z hostování ve Zlatých Moravcích slovenského středopolaře Michala Obročníka, který hraje v záloze na podobné pozici jako Folprecht.

Reklama

Související témata: