Hlavní obsah

Vrba na čekané?! V Edenu má zajištěn servis jako host Plzně

Jen současní trenéři Plzně a Sparty se nesmějí. Jinak je docela zábavné sledovat, jaký tanec nastal kolem dalšího angažmá žádaného trenéra Pavla Vrby. Bývalý kouč fotbalové reprezentace je v kurzu a může zvažovat tři lákavé cesty. Návrat do Plzně, třaskavý přesun do Sparty či návrat do štědrého Ruska. Právě tam podle zákulisních informací aktuálně sonduje půdu.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Trenér Pavel Vrba se může smát pod vousy. O nabídky nemá nouzi...

Článek

Zaručených zpráv koluje ve fotbalovém prostředí spousta. Jisté je, že po porážce v Jablonci oslovila Pavla Vrbu Sparta, konkrétně sám její majitel Daniel Křetínský. Současně je také prokazatelné, že s trenérem je nadále ve spojení i Plzeň, kterou přivedl ke dvěma titulům a dvěma účastem v Lize mistrů. A do třetice platí, že Vrba si otevřel dveře do Ruska, protože v Machačkale si vzhledem k problémům klubu nevedl úplně zle.

Jenže co z toho vzejde a kde se obletovaný trenér skutečně objeví příště?

Sázková kancelář Tipsport ve čtvrtek vypsala kurzy, z nichž vyplývalo, že Vrba se spíš stane koučem Sparty (2,30) než Plzně (4,00).

Ještě během večera se ovšem kurzy začaly srovnávat a v pátek už se dokonale otočily. Podle nich se Vrba spíš vrátí do Plzně (1,85), než aby zvolil trochu kontroverzní krok do Sparty (6,00).

Bookmakeři jistě zohlednili především informaci, že Vrba údajně ve čtvrtek okamžitý nástup na Letnou odmítl. Nejdříve prý až od léta.

Dorazí na Slavii (ne)čekaný host?

Na to však konkurenční Plzeň nebude čekat. Během pátku dostal Sport.cz informaci, že vedení Viktorie bude mít při nedělním šlágru na Slavii (ne)čekaného hosta. Spolu s čelními funkcionáři klubu má kompletní servis od domácích pořadatelů zajištěn také právě Vrba.

Jistě, to ještě samo o sobě nemusí nic znamenat. Ale pokud se stihne vrátit z Ruska, bude Vrba v Edenu pěkně na čekané. Pokud by tam totiž Plzeň padla, Roman Pivarník už by byl ve vážném ohrožení.

„Trenéra máme a jiného nesháníme," ujistil majitel klubu Tomáš Paclík během úterní otevřené debaty se studenty Vysoké školy ekonomické.

„Uvidíme ale v pondělí," přidal vzápětí pro Pivarníka velmi zlověstný bonmot. A potvrdil, že by jednou s Vrbou zase velmi rád spolupracoval.

Takže, na koho si vsadíte?! Vrba a Plzeň, Sparta - nebo Rusko...?

Kam podle vás zamíří trenér Pavel Vrba?
Do Plzně
27,3 %
Do Sparty
13,3 %
Do Ruska
59,4 %
Celkem hlasovalo 670 čtenářů.

Reklama

Související témata: