Hlavní obsah

Koupil jsem tě do Newcastlu! Hvězdy francouzské reprezentace vtipkovaly v letadle

Paříž/Praha

Mistři světa se dobře bavili. Záložník francouzské reprezentace Antoine Griezmann je náruživým hráčem počítačové hry Football Manager. Simulátor fotbalového trenéra si zahrál i během letu výběru Galského kohouta mezi destinacemi přípravných utkání před blížícím se EURO. Na palubě byla zjevně dobrá nálada. Když fotbalista Barcelony oznámil Kylianovi Mbappému, že ho koupil do Newcastlu United, útočníkovi PSG se jeho nová adresa vůbec nelíbila.

Foto: Pascal Rossignol, Reuters

Fotbalisté francouzské reprezentace Kylian Mbappé (vlevo) a Antoine Griezmann na tréninku.

Článek

Griezmann na záběrech nejprve vyjmenovává, jaké úspěchy s ostrovním celkem ve hře už dosáhl. Pak se otočí na svého reprezentačního parťáka Mbappého a oznámí mu, že ho jeho Straky ve hře koupily za 134 milionů liber (téměř 4 miliardy korun).

Útočník PSG vypadal nejdřív trochu zmateně. „Kam si mě zařadil? Newcastle? Kde to je? Tam není zrovna teplo, co?" dělal si Mbappé ze svého nového virtuálního působiště legraci.

Úřadující mistry světa z Francie čeká na EURO těžká skupina. Příští týden v úterý vstoupí do šampionátu duelem s Německem. Pak narazí na Maďarsko a v závěrečném klání skupiny F změří síly s úřadujícími mistry Evropy z Portugalska.

Reklama

Související témata: