Hlavní obsah

Senzace se opakovat nebude, tuší bookmakeři. Vymění si Leváci Bobové v Edenu dres...?

Praha

Fotbalová Slavia v osmifinále Evropské ligy dokonale zaskočila silnou Sevillu. Proti předpokladům dokázala postoupit do dalšího kola, kde na ni čeká londýnská Chelsea, aktuálně třetí tým Premier League. Angličané jsou podle očekávání v kurzu 1,1:1 zcela jednoznačným favoritem na postup. O tom, že napodruhé už se překvapení konat nebude, je přesvědčeno i 98 % sázkařů.

Foto: koláž Sport.cz s Profimedia a Právo

Kudrnáči Alex Král a David Luiz. Podoba účesu čistě náhodná? A vymění si spolu dres?

Článek

Jeden zázrak nedávno dokázali. Svedou sešívaní další, ještě větší...?

„Musíme zklamat naděje všech slávistů, ale na domácí výhru Slavie je vsazeno jen 1 % objemu sázek, na remízu 2 %, zbytek je Chelsea (tip výhra Chelsea se objevil na 100 tisících tiketů). A v těch 3 % se nikdo neodvážil zkusit trefit kurz za opravdu velké peníze, což jsou sázky řekněme za 10 tisíc korun a výš," hlásí Jiří Hadrava z Tipsportu.

Slavia bude nebezpečný soupeř, nečeká nás nic snadného, varuje trenér Chelsea Maurizio SarriVideo: Sport.cz

„I proto bookmakeři kurzy dali výš, aby posunuli jejich hodnotu a atraktivitu pro sázkaře. Nic nezabralo, Slavia dostane na frak," dodává.

Naopak tikety na výhru nebo postup Chelsea by se daly polepit celé Vršovice. Samozřejmě obrazně řečeno, protože dnes už se vtěšinou sází online.

„Nejvyšší je sázka 175 tisíc korun na výhru Chelsea v Edenu v kurzu 1,67:1 a vůbec nejvyšší sázka na duel těchto soupeřů pak je 236 tisíc korun v kurzu 1,17:1 na postup Chelsea ze souboje se Slavií," avizuje Hadrava.

Remíza může být reálná, postup těžko

Blues jsou zkrátka obrovským favoritem. „Slavia měla tahat za kratší konec už proti Genku, duel se Sevillou pak měl být zcela jednoznačnou záležitostí. Družina kouče Trpišovského ale v obou případech předvedla opravdu mimořádný výkon a celý klub byl po zásluze odměněn. Chelsea Slavii nepochybně podcení, na hřišti se určitě neobjeví v plné palbě," přemítá Michal Hanák, hlavní bookmaker Fortuny.

Bude se hrát na krev, říká o souboji s Chelsea obránce Vladimír CoufalVideo: Sport.cz

„Sešívaní by ji při aktuálním rozpoložení mohli v prvním utkání doma zaskočit a za určitých okolností sahat po remíze. Škoda jen absence vykartovaného středopolaře Součka, který je motorem celého týmu. V konečném účtování je ale podle všech objektivních ukazatelů favorit zcela jednoznačný," shrnuje výchozí pozice soupeřů.

Nevětší favorit EL proti největšímu outsiderovi

V kontextu celé Evropské ligy jde o konfrontaci největšího favorita s největším outsiderem. Na celkový triumf Chelsea se aktuálně sází v kurzu 3:1, vedle toho Slavia je v pomyslné tabulce se značnou ztrátou poslední s kurzem na celkový triumf 40:1.

Příznivci speciálních sázek mohou využít unikátní příležitost vsadit si na výměnu dresů mezi vyznavači speciálního účesu á la Levák Bob z populárního seriálů Simpsonovi, tedy mezi Davidem Luizem a Alexem Králem v kurzu 3:1.

Reklama

Související témata: