Hlavní obsah

České týmy v Evropě. Kde sledovat dnešní zápas Slavie v Konferenční lize?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Poslední šanci na evropský úspěch má z českých klubů jen Slavia v Konferenční lize, kde ji v osmifinále soutěže čeká knfrontace s rakouským Lincem. Zápasy českých týmů v evropských pohárech můžete sledovat v online reportážích na Sport.cz, vysílají je ale i některé sportovní stanice.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Naváže Slavia na úspěch z víkendového derby?

Článek

Český prapor v pohárové Evropě letos držela Sparta, Slavia a Jablonec. Chuť vyřazovacích bojů letos na jaře ale poznaly jen pražské celky. Zatímco ale Slavia dokázala postoupit přes turecké Fenerbahce, evropská cesta Sparty ztroskotala na srbském Partizanu.

Osmifinálový los Konferenční ligy byl ke Slavii poměrně přívětivý. Trenér Trpišovský si sice přál zvučeného soupeře v podobě AS Řím, na jehož lavičce řádí legendární Jose Mourinho, přání se mu tentokráte nevyplnilo. Soupeřem sešívaných bude rakouský Linec.

Kde sledovat české týmy v evropských pohárech?
10.3. 18:45Slavia Praha - LASK LinecČT Sport

Kde sledovat zápas Slavia - Linec (18:45)?

Linec neprožívá zrovna úspěšné období, od začátku roku vyhrál pouze jeden soutěžní zápas a v tabulce rakouské Bundesligy ligy sedí až na osmém místě. Velkým vykřičníkem pro svěřence Jindřicha Trpišovského však je velká venkovní forma Lince v základní skupině, kde fotbalisté rakouského týmu vyhráli všechny zápasy, navíc na hřištích soupeřů neinkasovali.

Slavia se na mezinárodní pohárovou bitvu naladila přesvědčivou výhrou v derby se Spartou, kde sešívaní slavili výhru 2:0. Pražané vyhráli hned šest posledních zápasů v řadě a v dnešním duelu jsou velkým favoritem.

Zápas play off Evropské konferenční ligy Slavie a Lince můžete sledovat od 18:45 na stanici ČT sport.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články