Hlavní obsah

Na Hamšíkovu Neapol půjdou v Plzni vlajkonoši za 450 korun, nejdražší lístek stojí dvanáct stovek

Zatímco fotbalová Sparta stále kalkuluje a počítá, kolik budou stát vstupenky na její domácí zápas vyřazovací části Evropské ligy s londýnskou Chelsea, Viktoria Plzeň už ceny lístků na únorové střetnutí s Neapolí zveřejnila. Pohybují se od 600 korun na tribuny za brankami a do rohů, až po 1200 Kč za vstupenky na střed hlavní a protilehlé tribuny. Majitelé permanentek mohou i tentokrát počítat se slevou 150 – 200 korun. Nejlevnější vstupenka do sektoru domácích vlajkonošů tak přijde na 450 Kč.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Plzeňští fanoušci už mají o cenách vstupenek na vyřazovací duel Evropské ligy s Neapolí jasno.

Článek

Odvetný duel Evropské ligy s Hamšíkovou Neapolí bude pro Plzeň samozřejmě velkým fotbalovým svátkem. Prodej vstupenek na zápas, který se hraje ve Štruncových sadech 21. února ve 21 hodin, začne ve druhé polovině ledna, klub však už s předstihem zveřejnil ceny lístků.

„V tuto chvíli ještě komunikujeme se soupeřem ohledně systému prodeje pro hostující fanoušky," vysvětlil tiskový mluvčí Viktorie Pavel Pillár, co všechno musí klub ještě zvládnout, než přijdou lístky do prodeje. Zároveň dodával, že v první polovině ledna by měl italský klub dodat veškeré podrobnosti o prodeji vstupenek na úvodní duel v Neapoli.

Předkupní právo mají permanentkáři

Jako již tradičně budou mít předkupní právo na odvetný zápas v Plzni zajištěno majitelé všech druhů permanentních vstupenek, kteří budou mít možnost využít akci 1 + 1. K jedné zlevněné vstupence na svou permanentku si tak budou moci zakoupit další lístek za plnou cenu.

„Všichni permanentkáři budou mít tentokráte k dispozici celý týden včetně víkendu, aby si mohli návštěvu Štruncových sadů naplánovat bez časových omezení," přiblížil Pillár, který zároveň potvrdil, že prodej vstupenek bude jako již tradičně možný pouze na pokladnách přímo v Doosan Areně a jen v hotovosti.

Sleva na děti tentokrát neplatí

„Na utkání evropských pohárů není v platnosti plošná sleva pro děti do 15 let, cena vstupenek je také pro dětské návštěvníky stejná jako pro ostatní fanoušky," dodal.

Reklama

Související témata: