Hlavní obsah

Plzeň je jasný favorit, Partizan doma porazí, věří sázkaři

Praha

Fotbalisté Plzně mohou ve čtvrtek večer potřetí v historii postoupit do osmifinále Evropské ligy. Svěřenci Pavla Vrby budou v domácí odvetě druhého kola proti Partizanu Bělehrad hájit nadějnou remízu 1:1 z úvodního zápasu. Zápas se hraje od 19:00, přímý přenos vysílá ČT2, on-line reportáž můžete sledovat na Sport.cz.

Foto: Darko Vojinovic, ČTK/AP

Nemanja Miletič (vlevo) a plzeňský Michael Krmenčík.

Článek

Suverénní lídr české ligy minulý čtvrtek neukázal v srbské metropoli nijak přesvědčivý výkon a porážku odvrátil až gólem obránce Radima Řezníka z 81. minuty. Domácí tipéři však mají jasno. Viktoria už v odvetě šanci na postup nepustí.

„Plzeň půjde dál. Její výhra na domácím stadiónu je vsazena na 98% tiketů," avizuje Petr Urbanec, bookmaker Tipsportu.

Kurz 1,7:1 označuje pravděpodobnost výhry Plzně v odvetě. Vklad na vítězství Partizanu se násobí nemnoha sázkařům, kteří věří soupeři, kurzem 5,2:1. „Zápas může skončit i remízou 1:1 a jít do prodloužení nebo penalt. Postupové kurzy mají hodnotu: Plzeň 1,37:1 - Partizan 3,1:1," pokračuje v odhadech Urbanec. Nejvyšší sázka byla podána právě na výhru Plzně po 90 minutách za 100 tisíc korun v kurzu 1,7:1.

Cokoliv jiného než postup Viktorie do dalšího kola by bylo obrovským překvapením.

„Západočeši v prvním utkání na horké půdě Partizanu vybojovali cennou remízu, kdy především vstřelená branka z venku hraje v pohárové matematice důležitou roli. Herní projev nebyl ideální ani v prvním jarním ligovém duelu v Olomouci, kde drhla především finální fáze a koncovka. Hubník a spol. ale mají dostatek pohárových zkušeností, aby odvetný souboj před domácími fanoušky zvládli bez větších nervů," argumentuje Michal Hanák, hlavní bookmaker Fortuny.

Promrhání nadějného výsledku z prvního zápasu a vypadnutí Viktorie ze soutěže bookmakeři oceňují kurzem 3,05:1, což je v kontextu kurzu na postup 1,38:1 krajně nepravděpodobné.

Reklama

Související témata: