Hlavní obsah

Historicky nejlepší kanonýr slovenské ligy je mrtvý. Prý spáchal sebevraždu

Bratislava
Aktualizováno

Slovenský fotbalista Juraj Halenár je mrtvý, měl spáchat sebevraždu. Pro sport.sk zprávu potvrdil zdroj z prostředí policie. Pětatřicetiletý útočník je historicky nejlepším kanonýrem slovenské ligy. Během kariéry krátce oblékal také dres Sigmy Olomouc.

Foto: Sport.cz

Juraj Halenár krátce působil také v Olomouci.

Článek

Juraj Halenár získal s Petržalkou a Slovanem Bratislava celkem pět mistrovských titulů.

"V sobotu v odpoledních hodinách jsme přijali oznámení o nálezu těla muže bez známek života ve Vrakunském lesoparku. Oznámení hlídka prověřila a jeho hodnověrnost potvrdila. Na místo byl přivolaní lékař. Pro zjištění přesných příčin smrti byla nařízena soudní pitva. Totožnost muže policie zjistila, jde o 35letého Trnavčana. Věcí se zabývá Obvodní oddělení okresního ředitelství policejního sboru v Bratislavě 2. Pověřený příslušník v této souvislosti zahájil trestní stíhání ve věci přečinu usmrcení," řekla pro TV JOJ Veronika Slamková, policejní mluvčí.

Policie později na facebooku potvrdila nález mrtvé osoby Juraje H.: "Potvrzujeme zprávu o nalezení mužského těla ve Vrakunském lesíku dnes v Bratislavě. Osoba byla nezvěstná od 29. června. Lékař nevyloučil cizí zavinění. Více informací nebudeme během vyšetřování poskytovat."

Český fotbal v poslední době zaznamenal hned tři sebevraždy hráčů - Františka Rajtorala, Davida Bystroně a Pavla Pergla. Na Slovensku zase leros v květnu skočil pod vlak trenér Milan Malatinský.

Halenár hrál za Inter Bratislava, Artmedii Petržalka a Slovan Bratislava, v Maďarsku působil v Nyíregyháze a v Česku oblékal dres Olomouce.

Reklama