Hlavní obsah

Sergio, tady už kapitánem nejsi! Ramos byl v novém dresu zmatený

Musí to být velká změna. Za Real Madrid nastupoval španělský fotbalový obránce dlouhých patnáct let a od roku 2015 jej vedl jako kapitán. V novém působišti si však na kapitánskou pásku musí počkat. Fanoušky dojal moment, kdy ji marně hledá na své paži.

Foto: @PSG_English, Twitter

Sergio Ramos při tréninku v PSG

Článek

Španělský stoper na začátku července letošního roku přestoupil z Realu Madrid do francouzského celku Paris Saint-Germain. Za Bílý balet odehrál po svém příchodu ze Sevilly 469 zápasů, v nichž vstřelil 72 branek. Od roku 2015 vedl klub jako kapitán, stejně tak vedl i španělskou reprezentaci, proto se kapitánská páska stala v podstatě nedílnou součástí jeho dresu.

Jenže v novém působišti ji nosí jiný zkušený stoper, Marquinhos. Pařížský velkoklub sdílel na sociálních sítích video, kde se Ramos obléká do dresu PSG a při kontrole své „uniformy" automaticky sáhne na levou paži po kapitánské pásce, jenže ta tam není.

Fanoušky tento moment dojal, a především příznivcům Bílého baletu bylo Ramose v tuto chvíli líto. „Jsi vůdcem kamkoli přijdeš. Brzy ji opět získáš," píší pod video. Některým nepřijde v novém dresu šťastný a přáli by si jej vidět zpět ve Španělsku. Kdo ví, třeba se tam jednou vrátí, teď jej však ve Francii čeká nová kapitola jeho kariéry.

Reklama