Rubriky:

Evropské ligy

Skopl sám sebe. Co následovalo? Podívejte se na ztřeštěný omyl řeckého rozhodčího

16. března 2015 22:13 - Kalamata

Tohle není žádná pralesní liga, nýbrž třetí nejvyšší fotbalová soutěž v Řecku. Jenže fotbaloví rozhodčí dělají chyby po celém světě. Nebo snad šlo o záměrný verdikt, který měl poškodit hostující tým? Posuďte sami, za co hlavní arbitr nařídil pokutový kop, přičemž celé situaci byl nablízku.

Sedm minut před koncem utkání měl hostující tým Ahaiki dvoubrankový náskok a mířil za vítězstvím, domácí Kalamata se však snažila vstřelit alespoň kontaktní gól, což se jí nakonec podařilo jen s přičiněním sudího.

Domácí útočník se vřítil do pokutového území, když se však pokoušel o střelu nebo centr, podkopl si nohu, neustál souboj s gravitací a skončil na trávníku. Sudí stál od celé situace asi tři metry, přesto, k všeobecnému překvapení přítomných fanoušků, nařídil pokutový kop! Celek z Peloponésu z něj snížil, ale nakonec stejně prohrál 1:2.

jis, Sport.cz

Zrušit


Časová osa: Evropské ligy

Filtr článků - Evropské ligy