Hlavní obsah

Neymar na spekulace o přestupu zareagoval fotem v novém dresu PSG

Madrid
Aktualizováno

Hvězdný brazilský fotbalový útočník Neymar zareagoval na spekulace o chystaném přestupu z Paris St. Germain do Realu Madrid fotografií v domácím dresu pařížského klubu pro příští sezonu. "Jsem pyšný, že budu oblékat tento dres a i nadále vám budu rozdávat radost," napsal Neymar k fotce na twitteru. Francouzský klub navíc informoval o tom, že Brazilec po zranění začne v neděli s tréninkem.

Foto: Michel Euler, ČTK/AP

Neymar (vlevo) a Dani Alves z PSG po triumfu ve Francouzském poháru.

Článek

PSG i bez zraněného Neymara získal titul ve francouzské lize a dubnových oslav se útočník neúčastnil. Toto úterý na stadionu sledoval, jak jeho spoluhráči po vítězství nad třetiligovým Les Herbiers vyhráli Francouzský pohár.

Podle tisku už Neymar informoval šéfy bohatého pařížského klubu, jenž za něj loni zaplatil Barceloně rekordních 222 milionů eur, že chce po sezoně odejít. Spekuluje se o tom, že by mohl zamířit do Realu Madrid, který o něj usiloval už v roce 2013, kdy se Neymar nakonec rozhodl pro Barcelonu.

PSG i bez zraněného Neymara, který si v únoru poranil kotník a zlomil nártní kost, získal titul ve francouzské lize. Dubnových oslav se ale šestadvacetiletý útočník neúčastnil. Představitelé Paris Saint-Germain dnes oznámili, že v neděli už začne Neymar trénovat s míčem.

"Dnešní vyšetření ukázalo, že zlomenina zánártní kosti už poměrně dobře srostla," uvedl klub. Neymar se chce co nejlépe připravit na mistrovství světa v Rusku, jež pro Brazílii odstartuje 17. června zápasem proti Švýcarsku.

Reklama

Související témata: