Hlavní obsah

FIFA 10 PS3, X360 VII: Nový tréninkový areál

Staré fotbalové pořekadlo zní, že žádný Ronaldo z nebe nespadl. Autoři nejpopulárnějšího fotbalového simulátoru FIFA 10 to dobře vědí a i vy dostanete šanci si své schopnosti náležitě potrénovat, než vběhnete... třeba na Old Trafford.

Foto: FIFA 10 Team

Trénink standardních situací můžete spojit i s vymýšlením nových variant. Co vy na to, pane Brucknere?

Článek

Opakování je matka moudrosti a bez pořádného drilu by to nešlo. Nová featura hry FIFA 10 nabídne možnost si v plně vybaveném tréninkovém módu pilovat své dovednosti dříve, než se vydáte na skutečné hřiště.

Rozhodně se nebude jednat o nutnost. Mnoho hráčů tvrdí, že nejlepším tréninkem je zápas samotný, ale pokud budete cítit, že si potřebujete oprášit základní dovednosti jako přihrávky či delší loby, vylepšit svou střelbu zpoza vápna či potrénovat jiné složitější situace, máte celý tréninkový areál jen pro sebe. Zakončeme to posledním pořekadlem toho článku: Těžko na cvičišti, lehko ve finále Ligy mistrů!

FIFA 10 vyjde 2. října 2009 na PC, PLAYSTATION®3, Xbox 360™, Nintendo Wii™, PlayStation®2, Nintendo DS™, PSP® (PlayStation®Portable) a mobilních telefonech. Originální verze bude obsahovat český dabing v podání Jaromíra Bosáka a Petra Svěceného!

Reklama