Hlavní obsah

Tomáš Pešír už hraje jen pro radost. Běhat mě nebaví, říká

I.S.C. Sports

Tomáš Pešír, kterého si fotbaloví fanoušci pamatují především z jeho ligových štací ve Slavii a Blšanech či ze zápasů reprezentační jednadvacítky, se od letošního roku objevuje v dresu litoměřických Gardenline v druhé lize PRE Golden Tour Praha. To ale není jediná druhá liga, kterou Tomáš společně s Gardenline hraje, zelenobílí se letos přihlásili také do druhé nejvyšší futsalové soutěže, kde se po matném začátku snaží odlepit od dna tabulky. A jak vzniklo spojení Tomáš Pešír - Gardenline?

Foto: I.S.C. Sports

Bývalý mládežnický reprezentant Tomáš Pešír nyní válí v dresu Gardenline Litoměřice ve 2. lize PRE Golden Tour Praha

Článek

Jak jste se dostal ke Gardenline Litoměřicím?Sice pocházím z Prahy, ale můj švagr je kamarád s majitelem Gardenline Milošem Náprstkem a kluci z Gardenline od letoška začali hrát druhou ligu futsalu, tak mě oslovili, jestli bych jim tam pomohl a proto jsem vlastně dneska i tady.

Hrajete ještě i velký fotbal?Hraju, ale již víceméně pro zábavu. Teď jsem zrovna po sérii operací kolene, doteď jsem hrál v Čížové, ale opravdu už jen pro zábavu.

Jste poprvé na Golden Tour, jak se vám jeví úroveň a jak si to zatím užíváte?Užívám si to velice, protože teď už hledám každou možnost, kdy si můžu zahrát. Jít si někam jen zaběhat, to mě nebaví, ale různých fotbálků se vždy rád zúčastním. O Golden Tour jsem už v minulosti často slyšel, protože hodně mých kamarádů a bývalých fotbalistů tady hraje, i když teda za jiné mančafty. Zatím můžu vše jen pochválit, je tady přátelská atmosféra a skvělá organizace.

Takže už máte v diáři i další hrací dny? A jaké máte letos cíle?No, my zítra rodíme, tak nevím, jak to bude s časem. Ale samozřejmě to vyhrajeme a pak jsem slyšel, že ještě pojedeme na finále a tam to taky vyhrajeme.

Tomáš zatím opravdu může být spokojen, jeho tým drží díky sedmi výhrám v řadě vedoucí pozici ve 2. lize Divizi A a atakuje postup do Superligy i na velké mezinárodní finále EURO Golden Tour. Kompletní tabulka zde

Reklama