Hlavní obsah

První Čech v Realu Madrid? Slavný klub usiluje o Vaclíka!

Madrid/Praha

Pokud se tato zpráva potvrdí, bude to bomba! Ve španělských kuloárech se šušká o tom, že druhý nejlepší celek španělské fotbalové ligy slavný Real Madrid má zájem o českého reprezentačního gólmana Tomáše Vaclíka, který neprodloužil smlouvu se Sevillou.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Český brankář Tomáš Vaclík během utkání kvalifikace MS 2022 proti Belgii.

Článek

Podle španělského deníku AS to je jasné. Real Madrid usiluje o podpis smlouvy s gólmanem Vaclíkem. Měl by krýt záda belgické jedničce Thibautu Courtoisovi. Vaclíkův agent David Nehoda zatím informaci nepotvrdil, ale ani nevyvrátil.

Podepsání nové smlouvy před evropským šampionátem je však zatím nepravděpodobné. Většina týmů se soustředí jen na turnaj. Reprezentační brankářská jednička se stala volným hráčem po třech letech strávených v Seville. Ve své poslední sezoně Vaclík bojoval se zraněným kolenem, ale na EURO na něj bude český tým spoléhat.

Španělský celek by po letošní sezoně, ve které Courtoisovi kryli záda mladíci Lunin s Altubem, zajisté uvítal zkušeného borce. Vaclíkovi se ze Španělska také moc nechce, v dubnu v rozhovoru pro ČTK uvedl, že by byl rád, kdyby na Pyrenejském poloostrově mohl pokračovat. Upíše se jako první Čech Realu?

Reklama

Související témata: