Hlavní obsah

Ronaldo tuší, co bude dělat po konci kariéry. Fanoušky příliš nepřekvapí

Madrid

Jednatřicetiletý fotbalista Cristiano Ronaldo má před sebou ještě několik skvělých a úspěšných sezón, pomalu už však přemýšlí nad tím, co bude dělat, až definitivně pověsí kopačky na hřebík. Portugalská hvězda nedávno představila filmovou autobiografii s názvem „Ronaldo“ a v dalších letech by chtěla okusit hereckou dráhu.

Foto: Tony Gentile, Reuters

Bude z Cristiana Ronalda po ukončení fotbalové kariéry herec?

Článek

Klíčový hráč Realu Madrid má stovky miliónů fanoušků po celém světě, a pokud by opravdu přesedlal na filmová plátna, zřejmě by to byla další marketingová trefa do černého. Před lety podobný krok učinili jiní fotbalisté Eric Cantona z Francie nebo Velšan Vinnie Jones.

„Rád bych se učil od dobrých herců, protože tento žánr nemá nic společného s fotbalem. Proč to dříve nebo později nezkusit? Momentálně to sice není mým cílem, ale už jsem dostal nějaké nabídky. Nezavírejte přede mnou dveře, svět filmu mám rád," řekl CR7 pro Sacoor Brothers.

Rodák z Madeiry letos nastřílel 34 gólů v 32 zápasech a přiznal, že na konec kariéry vůbec nemyslí. „Mou prioritou je stále fotbal. V 31 letech se pořád cítím dobře, mladě a chci pokračovat. Budu hrát do té doby, než tělo a mysl řeknou dost," uzavřel portugalský reprezentant.

Chtěli byste vidět film s Cristianem Ronaldem v hlavní roli?
Ano, šel bych na něj do kina
22,5 %
Ano, ale do kina bych na něj nešel
10,4 %
Ne, dobrý fotbalista nemusí být kvalitní herec
67,1 %
Celkem hlasovalo 6205 čtenářů.

Reklama

Související témata: